top of page

Mitt mål


Mitt namn är Martha Perez, jag driver företaget Soltjänsten sedan 2010.


Under pågående karantän dagar har jag reflekterat över mitt arbete sedan jag kom till Costa del Sol. Det har hänt väldigt mycket sedan dess.

Mitt mål från början var och är fortfarande att hjälpa äldre människor, att ge dem trygghet och säkerhet under deras vistelse på kusten, men det verkliga och grundläggande arbetet i början blev att vinna deras förtroende och uppskattning. Jag lärde mig känna till deras behov, att hjälpa dem med saker som för mig och andra är självklara men för dem var svårt. Jag förstod att min roll skulle vara en bro mellan kunder, släktingar och det spanska och svenska samhället.


Under dessa år har jag utökat företagets aktivitet och arbetat med olika rehabiliteringsföretag och nått flera uppdragsavtal med kommuner, landsting och bemanningsföretag från Sverige.

Jag har också byggt upp ett socialt nätverk på kusten genom olika samarbetsavtal med äldreboende, sjukhus, specialistläkare, vårdcentraler, socialtjänsten, svenska kyrkan m.m. Mitt mål är och har alltid varit att ge bra service till alla som bor permanent och för dem som är under korta vistelser på kusten.


De erfarenheter jag har fått under åren går inte att beskriva, det gör att min motivation blir ännu större. Jag älskar att arbeta med äldre människor och känner att det finns så mycket att ge och få tillbaka. Därför kommer jag att fortsätta att hjälpa och kommer att arbeta med nya idéer och projekt i framtiden.Till minne av de som inte längre

finns bland oss

Det är många som inte finns bland oss

sedan jag började arbeta. Jag minns er

alla. Tack för att jag fick äran att vara

med och hjälpa er.

Jag tackar också deras familjer för

deras förtroende, tålamod och kärlek.

Ni kommer alltid att ha en plats i mitt

hjärta.

Till sist tackar jag alla våra kunder som

under de svåra omständigheter som vi

lever idag fortfarande anlitar våra

tjänster, och de som samarbetar med

oss, stort tack!

Vid pennan

Martha


bottom of page